Original Post — Direct link

Hello, I need help, lately rainbow six has been very laggy, I am from Chile, the closest region and with good ping is Brazil, but automatically my datacenter is in West America, I tried to change the datacenter by command, but now the datacenter From brazilsouth it goes to 204MS, the last time I tried to enter ubisoft to send an email to support, I got a notification that my IP changed, does anyone know how to fix that problem?.

about 3 years ago - Ubi_Spud - Direct link
Hey there warmachine,

This usually happens when you have activated 2FA on the wrong account. Please double check your username in-game, and ensure you are setting up 2FA on the correct account!

- Ubisoft Support
about 2 years ago - UbiYubble - Direct link
What are your PC specs? Also, have you tried running Siege through the Vulkan API?
about 1 year ago - UbiKobold - Direct link

@vaen_blodhundr Hey there, and welcome to discussions! I'm going to move this thread over to our Player Support forums so that you can be further assisted. 🙂

about 1 year ago - Ubi-SpaceCats - Direct link

@vaen_blodhundr Hi there! To confirm, are you playing Rainbow Six Siege on PC?

4 months ago - EA_Atic - Direct link

Hey, @DragonAtWalmart have you tried our connective guide and see if that helps? 

 

Let us know what you tried.

 

/Atic 

Atic.png

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Tag me with @EA_Atic if you are responding to me. Thumbs up

* If you like the comments of other players please give them XP.  

* If someone has helped and solved your issue please accept it as a solution. Standard smile

If a post needs moderation, merging or cleaning, report the post and we will take a look. Nerd

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 months ago - AndrewT - Direct link
Please try this:

- uninstall Paradox Launcher v2 from the Windows "Apps and features" utility, if still present.

Delete the following folders if still present:

- C:/users/{userName}/AppData/Local/Programs/Paradox Interactive/
- C:/users/{userName}/AppData/Local/Paradox Interactive/
- C:/users/{userName}/AppData/Roaming/Paradox Interactive/launcher-v2/
To see the AppData folder you'll need to enable View Hidden Items in File Explorer.

- exit the Epic app entirely
- run EpicGamesLauncher.exe as the Windows Admin user

- run the game from the Epic client

IF that doesn't help, in this folder are some .log files:
C:/users/{userName}/AppData/Local/Paradox Interactive/launcher-v2/
Please attach them here.

Note that you can run eu4.exe directly from File Explorer, which bypasses the launcher.  
2 months ago - AndrewT - Direct link
IF that doesn't help, in this folder are some .log files:
C:/users/{userName}/AppData/Local/Paradox Interactive/launcher-v2/
Please attach them here.