[DE]erichdigital

[DE]erichdigital


10 Jun

Comment

Thanks for the report! We will investigate this issue and deploy a fix as soon as possible.


08 Jun

Comment

Thank you for the feedback. We will look in to this.

Comment

Thanks for the report. We will investigate this issue.


24 May

Comment

Thanks for the report, we will investigate this issue.


20 May

Comment

Thanks for the report, we have found a fix for this issue.


17 May

Comment
On 2022-05-14 at 12:52 AM, Aesthier said:

PC.

 

 

Thank you - have you tried adjusting the 'Master Volume' or 'Music Volume' sliders in the Options menu? These should affect the log in music volume.


13 May

Comment

Thanks for the report, we will investigate this issue.


12 May

Comment
15 hours ago, Aesthier said:

This needs to be fixed ASAP.

I honestly dread logging in now because the music on the login screen does NOT coincide with my volume levels for the game.

The Login abides by the UI theme so why doesn't the login audio abide by my game settings.

I get that the new login music is your flashy new statement and the audio people worked hard on it but the fact is I absolutely hate it now because the volume on login is always full blast and isn't a tune which I really enjoyed in the first place.

 

I have stopped playing because full blast is just to harsh on my ears.

 

Fix it by giving us an option to control the login volume level, or remove it entirely.

We will look in to this issue. Which platform are you currently playing on?


04 May

Comment
16 hours ago, krotochwila1 said:

Hey once more.
Done a bunch of testing and found something that might be essential.

Found an easy way to reproduce this bug.
You can spawn a bunch of bursa isolators (like 40-60 should be enough).
Each time i killed them and they exploded after some time the reload sound got slightly louder.

I tried baza with oscira skin and rattleguts without any skins and couldn't get this bug to work.
So this bug seem to target primary rattleguts with oscira skin only.



Hope this info might be helpful to identify the issue :> 

Thank you for this information, we will continue to investigate this issue.


03 May

Comment

Thanks for the report. We are looking in to a fix for this issue.


02 May

Comment

Thanks for the report. We are having trouble reproducing this issue. Can you provide us with a video capture and a game log?

How to get your log


29 Apr

Comment

Thanks for the report, we are looking in to a fix for this issue.

Comment

Thanks for the feedback - this is a bug and we are looking in to a fix.

Comment

We've identified the issue with the heavy unit transmission not respecting the Enable Hint Transmission option and will be rolling out a fix for this.

 


28 Apr

Comment

Thanks for the report, glad you're enjoying the Shawzin! We'll see what we can do to address the issue.

Comment
59 minutes ago, Xinoz said:

Yes I have, it was the first thing I tried and it doesn't work.

Ok thank you, we will investigate the issue.

Comment

Thanks for the report. Have you tried toggling this option "on", saving, and then toggling "off" again? Please let me know if this does not work.


04 Apr

Comment
On 2022-03-28 at 11:46 AM, Jivy said:

Thanks

Could you post a list of the mods you're using on your Corvas to help us reproduce this issue? Thanks.


28 Mar

Comment

Thanks for the report. We will investigate this issue.


14 Mar

Comment

Thanks for the report, we will investigate this issue.