Original Post — Direct link

I just bought Valhalla already re-instaled it 3 time and can't get a fix to my problem. I'm playing on pc with Ubisoft connect.
So I just load the game select new game and the types of gameplay and after that all
I'm meet is a black screen with the music still playing but nothing happens.
Another annoying bug is when I change my settings from ultra to low and it ask me to restart the game but when I start the game again it launches in Ultra settings again..
Just went trough this Troubleshooting article " https://www.ubisoft.com/en-gb/help/connectivity-and-performance/article/troubleshooting-technical-issues-on-pc/000061047 " and I'm still getting both the bugs it's kinda sad buying a game and I can't even experience it
My pc specs:
Processor - AMD Ryzen 7 3700X 8-core 3.6 GHz
Graphic card- Nvidia GeForce RTX 3070
OS- Windows 10 Pro
RAM- 16GB

12 days ago - Ubi-SpaceCats - Direct link

@plutinus Hey there, I'm sorry to hear you're having this issue with your brand new game! Since you've been through our basic PC troubleshooting guide, I'd go ahead and reach out to our Support Team via our Support Website or Twitter DMs, with copies of your MSINFO and DXDiag, as well as a description of the issue (you can even send a link to your post here). Once received, our teams will be able to look into this further with you.
 
If you're contacting through Twitter, please make sure to also include the username and email address associated with your Ubisoft account. 

12 days ago - Ubi-SpaceCats - Direct link

@plutinus I'm glad to hear that! Best of luck.