17 days ago - EA_Atic - Direct link

Hey, @AIopias @Xniop have you tried our connective guide and see if that helps? 

 

Let us know what you tried.

 

/Atic 

Atic.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------

* Tag me with @EA_Atic if you are responding to me. Thumbs up

* If you like the comments of other players please give them XP.  

* If someone has helped and solved your issue please accept it as a solution. Standard smile

---------------------------------------------------------------------------------------------------

15 days ago - EA_Atic - Direct link
@AIopias do you have a 4g device at home that you can try to use a network device. Make sure that the device is not connected to wifi.

/Atic Atic.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------

* Tag me with @EA_Atic if you are responding to me. Thumbs up

* If you like the comments of other players please give them XP.  

* If someone has helped and solved your issue please accept it as a solution. Standard smile

---------------------------------------------------------------------------------------------------

8 days ago - EA_Atic - Direct link
The data your network is routing for you most likely hitting bad server hubs before connecting to us. I wold reach out to ISP and see if they can help out on that. @AIopias

/Atic Atic.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------

* Tag me with @EA_Atic if you are responding to me. Thumbs up

* If you like the comments of other players please give them XP.  

* If someone has helped and solved your issue please accept it as a solution. Standard smile

---------------------------------------------------------------------------------------------------