Original Post — Direct link

Just had great problems setting up a route to pick up oil. The probable cause: the port was close to the edge of the New World map. System then placed the access point for the route aprox. in the centre of the map, tankers went there and waited to be loaded. Meanwhile in the old World the residents fled town in the dark. Reset the route and all the waiting tankers decided to head empty to Old world. So I attempted to have my spare tanker pick up a quick load. Told him where to go and off it went. The game, not the tanker. In plain english: CTD.

Is all that part of the latest update? I mean, my first impression of the update was quite good, fps improved considerably. But new hassles setting up a line I don´t realy need.

10 days ago - Ubi-Thrupney - Direct link

Sure sounds like you've had a heck of a time trying to set up an oil route, @alterkauz28 - thanks very much for your post about this.

I'd like to report this to our teams to look into this further. Before I do so, can I ask you to do a couple of things for me, that would really help us out with an investigation?

  • Can you make sure to verify your game files, to make sure the update went ahead as it should, and all the files are there?
  • Does the same thing happen again if you try to create the same route? If so, it'd be very useful to have screenshots showing where the port was, and where the access point ended up.


Thanks again for your help with this. Let me know if I can clarify anything with these two requests.