20 days ago - Ignasis - Direct link

Hey all,

Thanks for the reports and screenshots, we’ve sent note to our team so it can be addressed.

There was no work done on textures. That could be a mod related issue. Does it still persist for you?

We’re wittier on a Friday!

Thanks for the workaround. We’ve also sent it along with the report to help narrow down the possible cause for the issue.

20 days ago - Ignasis - Direct link

It’s being now investigated. Hopefully we’ll find the culprit soon.

20 days ago - Ignasis - Direct link

Those of you affected by these issues, could you let us know the following?

  • System Specs
  • Graphics settings in game
  • Mods installed? (Y/N)

We’re trying to reproduce this issue but it seems inconsistent. Some of you are getting it while other players and us internally don’t, so we’re trying to narrow down what could possibly be causing the problem.

Thanks in advance!

20 days ago - krish - Direct link

For anyone experiencing this issue, the most useful piece of information (right now) is TP coordinates. Please let us know where you are when you see it. If we can repro it internally, we can more effectively fix it. Be sure to specify which map, too. :slight_smile:

19 days ago - krish - Direct link

I am not able to reproduce the blown-out sandstorm issue. I tried before and after updating drivers.
New driver version: 27.21.14.6192
GeForce RTX 2070
Intel i7-6700K @ 4.00GHz
32GB RAM
No mods, live build (#282081/28574)
Single player
Fullscreen, various graphics settings






devtrackers.gg