about 2 months ago - EA_Atic - Direct link

Hey, @overdunk07  can you try to do a clean boot to see if any programs are messing with Squadrons  and turn off any overlay programs, such as Discord or Nvidia experience.

 

Can you add a Dxdiag so we can see what hardware and drivers you have? 

 

Let me know if this works or not for you. Standard smile

 

/Atic

Atic.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------

* Tag me with @EA_Atic if you are responding to me. Thumbs up

* If you like the comments of other players please give them XP.  

* If someone has helped and solved your issue please accept it as a solution. Standard smile

---------------------------------------------------------------------------------------------------

about 1 month ago - EA_Atic - Direct link
Have you tried the above suggestions @EH_Genie ?

/Atic Atic.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------

* Tag me with @EA_Atic if you are responding to me. Thumbs up

* If you like the comments of other players please give them XP.  

* If someone has helped and solved your issue please accept it as a solution. Standard smile

---------------------------------------------------------------------------------------------------

about 1 month ago - EA_Atic - Direct link
It randomly started working again? @EH_Genie

@overdunk07 did you try the above items?

/Atic Atic.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------

* Tag me with @EA_Atic if you are responding to me. Thumbs up

* If you like the comments of other players please give them XP.  

* If someone has helped and solved your issue please accept it as a solution. Standard smile

---------------------------------------------------------------------------------------------------






devtrackers.gg