Original Post — Direct link
the sign in and pre-order on the main page don't do anything...?
19 days ago - LieutenantToast - Direct link
Hi there friend - I'm sorry to hear it sounds like you may be having some issues with the website currently! To confirm, would you mind explaining in a bit more detail as to the issue you're having specifically? You say you're trying to click on certain links on the home page, but they don't appear to take you anywhere?

For reference, the "Sign In" button in the top right of the home page should take you to this sign in page, and the "Pre-Order Now" button in the home page banner should take you to the Shop here. Are you saying that clicking these buttons doesn't seem to link you anywhere?

Please let us know as many details as you can so we can investigate further and try to assist you!
18 days ago - LieutenantToast - Direct link
Thank you for reaching back out to share those additional details! We've received a few reports from folks that they're seeing a similar issue (across different browsers/devices), so we're investigating this further now!
18 days ago - LieutenantToast - Direct link
Hi again friend! In order to help track down this issue for our team to resolve, could you please open a support ticket here and include a screenshot of your Chrome in incognito mode with the Console open (F12), while you're clicking the "sign in" button?

Much appreciated! <3
17 days ago - LieutenantToast - Direct link
Hellaina

having same issue . i press sign in on main page nothing is happening



Hiya friend - can you please take the same steps I recommended just above your post, and share a screenshot with us in a support ticket here? Thank you kindly!
12 days ago - LieutenantToast - Direct link
Heya folks - thanks all for following back up and for reaching out to our support team with more details! I'm glad to hear that it sounds like some of you were able to resolve this by trying an incognito browser/cache clear, or by simply waiting a bit.

I'll go ahead and leave this thread open for now for additional reports, in case other folks continue to see a similar issue :smiley:
Glad to hear it's working now, and that you're enjoying our new website changes! As I believe this issue may have been addressed with our recent site maintenance, I'm going to go ahead and close this thread out for now.

Please don't hesitate to reach back out if there's any other issues we can help address!





Links in this thread

Submit a request – Intrepid Studios Support


Shop
Ashes of creation website


https://ashesofcreation.com/sign-in
Ashes of creation website


devtrackers.gg