Original Post — Direct link

This is truly driving me crazy. In the menu I am connected to eu-central-1 and I get 70-80 ms. When I join a game though for some reason I suddenly become Mr.WorldWide because it often puts me in west EU or west US (I live in Cyprus which is in the middle east btw) and gives me 130-180 ping and it's a massive problem. I never had this issue in the past and always had an average 70-80 ms. I've tried changing data centres through my game files but doesn't seem to work either . I've been playing Siege since Y1S1 and never had this issue but now it's getting to the point where I wanna never touch this game again. I need help.

13 days ago - Ubi-Akatsirin - Direct link

Hey @Blu-FS

I'm sorry you're having issues with data centers in game recently. Firstly, is this still relevant or has it been fixed already?

If you're still experiencing this issue, would you be able to check these steps to see if it helps in any way? Thank you!

10 days ago - Ubi-Havoc - Direct link

@Blu-FS Hi there and thanks for getting back to us. I see your case here on my end and a team member will be able to take a closer look as soon as possible.

4 days ago - Ubi-TheBerry - Direct link

Hey @Blu-FS,

We're unable to expedite the speed of our response to you here.

We're working on getting back to a lot of player's cases and queries so please be patient and we'll get back to you as soon as we can.

Your feedback regarding the EU-Central server has also been passed on, thank you!