Original Post — Direct link

I know this is most likely a waste of my time posting a bug, since more important "fixes" like "weird door or wall textures" get priority over more annoying bugs 😕

This has happened in previous patch, but seems to happen more often and worse than before which is why I'm posting.

As you can see in the 2 pictures, list & grid view shows invisible slots when viewing loot. This happens with weapons and gear.

The way I fix it is to logout and login and then I can see the previous invisible items.

5 months ago - Ubi-Milky - Direct link

Hello @IISYNll thanks for reporting this, this is rather misleading!

Thank you for sharing these comparison images. I will check to see if this has been reported in the past, if not, I will create a new investigation for it. Either way, thank you for these images you have sent us, I will share them with The Division team to see if we are able to replicate this too. Happy holidays!

4 months ago - Ubi-Keo - Direct link

Hi @iisynll apologies for the late response.

I can see that this issue has been reported to the development team and that there was no mention of your items being deleted only that they are not being displayed like there should be.

The development team have been unable to reproduce the issue and have asked if you could answer the following:

  • What inventory settings are you using (beside the grid and list view)
  • If this issue is occurring after looting new items or if it is random


Could you also provide a video demonstrating the issue in both list and grid views, then restart the game and show your inventory in both views again to show the items that were not visible previously.

4 months ago - Ubi-Viral - Direct link

@n3mb0t Thank you for your reply and input into this issue, it is appreciated. The images are still useful to us.

At the moment this issue is still ongoing and being looked into.

Thank you for your patience.

4 months ago - Ubi-Orion - Direct link

Hey there folks.

The team has requested more info on this issue. If possible can you please provide as much of the following as possible in order for us to investigate further, please? Thanks!

  • a link to a video showing the issue
  • what inventory settings are you using besides grid and list view?
  • Is this issue completely random or have you noticed it occurring with specific items?