Ubi-Viral

Ubi-Viral


09 Apr

Comment
    Ubi-Viral on Support Forums - Thread - Direct
Thank you for getting back to us. As a temporary workaround are you able to disable your screensaver or set it to a longer time to start when playing ANNO?
Comment
    Ubi-Viral on Support Forums - Thread - Direct
Hey!

We are aware of an issue where Anno 1800 will crash with an unknown DirectX error when you try to start a new game session over and over again after playing the game for some time.

This issue is currently being investigated and should be fixed with an upcoming game update.

Thank you.
Comment
    Ubi-Viral on Support Forums - Thread - Direct
Originally Posted by SirHarryPierce
My above stated tickets have been merged by support.
Hey, SirHarryPierce!

Multiple tickets do get merged. Did you receive a response on this issue through your case yet?
Comment
    Ubi-Viral on Support Forums - Thread - Direct
Hey, SuicidalEw0k!

Sorry to hear that you are having this issue. Can you try running DX11 as suggested by Asterix201252 and let us know if it does not work.

Thank you.

08 Apr

Comment
    Ubi-Viral on Support Forums - Thread - Direct
Originally Posted by Ashton67612
OK so you will need to wait for it to fully install on Steam before being able to play.

If you need anything else please let us know.

Thank you.
Comment
    Ubi-Viral on Support Forums - Thread - Direct
Hey, xerxes-aria!

Sorry to hear that you are experiencing this issue.

Thanks for your report, your feedback helps us to improve the game.

We have forwarded this issue to the development team for further investigation.

Thank you.
Comment
    Ubi-Viral on Support Forums - Thread - Direct
Hey, GhostDog30!

Sorry to hear that you are encountering this issue. Can you confirm do you play the game in fullscreen or borderless?

What is your graphics card driver version?
Comment
    Ubi-Viral on Support Forums - Thread - Direct
Hey, Rastfarian!

Sorry to hear that you are not able to play. Are you getting any error messages at all?

Have you tried the troubleshooting HERE?
Comment
    Ubi-Viral on Support Forums - Thread - Direct
Originally Posted by hobIin
i can start the game and play it for a little while. but after 5-30 minutes it just crashes with no error codes or anyting.
i have tried reinstalling the game, and i have tried veryfying game files. i have also checked my directx and updated windows and graphics driver.

i have a rtx3070 dont know if that has anything to do with it

please help
Originally Po...
Read more
Comment
    Ubi-Viral on Support Forums - Thread - Direct
Hey, folks!

Thank you for letting us know about this issue. There is currently no workaround but our team is currently looking into that issue. Keep an eye on our forums and the Anno Union ( https://www.anno-union.com/en/ ) for all future updates and patch notes.

Thank you.
Comment
    Ubi-Viral on Support Forums - Thread - Direct
Originally Posted by IIAc3sII
I can keep playing on older version in offline mode as long as I don't update, the moment I update I'm stuck with it and even putting back the entire game folder from older version won't work, even if I try to launch game from offline mode it will simply not start anymore then..
So I'm also thinking its either something in the registry like you say, or perhaps Ubisoft Connect itself that keep track of this, but I'm not sure.

Can anyone else shed some light on this, I really want to know how to go back to older versions as a preventative measure in case I need it.
Hey!

I am afraid it is not possible to go back to older versions,... Read more
Comment
    Ubi-Viral on Support Forums - Thread - Direct
Hey, folks!

Thank you for letting us know about this issue. There is currently no workaround but our team is currently looking into that issue. Keep an eye on our forums and the Anno Union ( https://www.anno-union.com/en/ ) for all future updates and patch notes.

Thank you.
Comment
    Ubi-Viral on Support Forums - Thread - Direct
Originally Posted by maxter_x2010
Thanks guys , reinstalling the game worked for me though the saved games don't load sadly but other that it is running just fine, cheers!
Brilliant to hear that this worked for you!

Originally Posted by Panda_akd
problem with todays companies is you can try this or this or this i dont want to try i want to work its not my problem. Only with games people need to work for you to fix a game. what about you fix your game and then try to sell it....
Read more
Comment
    Ubi-Viral on Support Forums - Thread - Direct
Hey!

Thank you for providing this feedback on the banking system. As advised by SirHarryPierce, this is working as inteded.

We will however pass your feedback on.

Thank you.

07 Apr

Comment
    Ubi-Viral on Support Forums - Thread - Direct
Originally Posted by iKiNgZ_PT
Hi i did rebuild the database on my PS4 but i still can´t load into the game, here´s a picture of the screen im stuck in, hope it helps
[IMG] https://1drv.ms/u/s!Ar7aJ7CjKRHhkWwy...5kpTI?e=HHascd
Thank you for getting back to us and thank you for the image! Could you try complet... Read more
Comment
    Ubi-Viral on Support Forums - Thread - Direct
Originally Posted by SadOneShoot16
There is only issues in this game.
Sorry to hear that you are experiencing issues also, is it the same issue as described above?
Comment
    Ubi-Viral on Support Forums - Thread - Direct
Hey, Chi.Is.Very.Bad!

Sorry to hear that you have experienced account security issues. I am afraid this is not the place to discuss this as it is a public space.

Therefore please provide your case number so we can support you in private.

Thank you.
Comment
    Ubi-Viral on Support Forums - Thread - Direct
Originally Posted by The_Yolo_J
Hey Karl, I tried but without success, I also tried to use another headset but nothing works.
Thank you for getting back to us, The_Yolo_J!

It does seem strange that it is still not working. Can we ask that you send us your system files in a support case. You can find how to do this here:

https://support.ubisoft.com/en-US/Article/000061449/

Once done, please reply back here with your case number so we can find the file... Read more
Comment
    Ubi-Viral on Support Forums - Thread - Direct
Originally Posted by Itzzaboy
Don't know if it helps, but I've noticed that the issue fixes itself if I join up with at least one other player as a premade. If I try to solo queue, P2T does not work at all. If I play as a premade, P2T functions normally
Hey, tzzaboy!

Thank you for sharing your workaround. Hopefully this will help others facing the same issue.



devtrackers.gg