FatsharkJulia

FatsharkJulia


24 Mar

Comment

To confirm - is this the article you’ve been looking at?:

Read more
Comment

To our French players - we will be patching for this issue soon!

Comment

We are working on this, but I’m happy to help with a refund if you could reach out to us at https://fatshark.se/support.

Comment

Stats should now be displayed and work as expected, but will not show correctly in the UI until Darktide is re-launched.


23 Mar

Comment

Sorry for the delay on this - I did need the reminder. Could you try wiping Darktide’s AppData completely?

  1. Press the Windows key + R
  2. Enter %appdata% within the search input and select ‘OK’
  3. Navigate to AppData\Roaming\Fatshark\MicrosoftStore
  4. Delete the entire Darktide directory

Please bear in mind this may wipe any custom options and your keybindings. Your progress will not be impacted as it’s stored on our end.

Comment

The Mk IV Thunder Hammer should no longer present the “n/a - 100%” values.

Work is in progress to patch up existing MK IV Thunder Hammers that were bought with incorrect Modifiers.

Comment

We are looking in to reports of Weapon Modifiers appearing as n/a - 100%.

UPDATE:

Read more
Post

We are aware of and working to hotfix a common crash that has occurred with the latest update.

Existing reports may be merged here, to help us keep track of the issues being reported.

Comment

It looks like you’re experiencing GPU-related crashes, which can often be solved with a clean re-installation of your GPU drivers.

Please see here for instructions and other solutions:

Read more
Comment

Could you re-run another mission, and see if it happens to complete? Sometimes, the connection to our backend needs to be re-established essentially.


21 Mar

Comment

We’re exploring ISP-related issues, would you mind sharing the name of your ISP with me please?

Comment

The Blessing you’ve extracted, must be from the same weapon pattern. Does this explain your issue?

Comment

We’re looking in to this. :slight_smile:

Comment

Please could you try deleting Darktide’s AppData, and see if the issue persists after launching normally?

  1. Press the Windows key + R
  2. Enter %appdata% within the search input and select ‘OK’
  3. Navigate to AppData\Roaming\Fatshark
  4. Delete the entire Darktide directory
  5. Attempt to launch as normal

Please keep in mind this may wipe any custom options and/or key bindings. Your progress is stored on our end and will not be impacted.

Comment

It looks like it was removed on the 16th, and I believe I’ve been able to restore it for you.

Comment

Sorry to hear this. I’m happy to help with a refund, please reach out over at https://fatshark.se/support

Comment

We’ll continue our chat via the Support Portal. :slight_smile:


17 Mar

Comment

Could you upload your darktide_launcher.log here, please? :slight_smile: So I can have a proper look at your video options.

  1. Press the Windows key + R
  2. Enter %appdata% within the search input and select ‘OK’
  3. Navigate to AppData\Roaming\Fatshark\Darktide
  4. Locate the darktide_launcher.log in this directory
Comment

I’ve been informed AMD has a driver utility that allows you to create custom resolutions - perhaps this was being used previously, and was reset with the installation of your new card?


16 Mar

Comment

Issue identified and being worked on. Thank you!