Original Post — Direct link


It just doesn't work. I keep pressing R1 and nothing happens.

about 2 months ago - Ubi-Nacho - Direct link

@bielik01 HI there!

Thank you for posting this report, and capturing a screenshot of this.

Would you be able to let us know if you're able to access the first person camera if the action is bound to a different button? If you could also let us know if R1 works for other actions too, that would be much appreciated.

Thanks!

about 2 months ago - Ubi-Nacho - Direct link

@bielik01 Hi there.

Changing the button assignment is purely for testing purposes to help us determine where the issue may be. This is information that we will be passing to the game team when issuing a report.

Thank you!

about 2 months ago - Ubi-Nacho - Direct link

@bielik01 Thank you for checking that!

Lastly, would you be able to let us know if restarting the game, or restarting the console has any effect at all?

We'll pass all of this along to the game team for investigation.

about 2 months ago - Ubi-Nacho - Direct link

Hi there @azullFR @bielik01 @markwill80

Thank you all for coming together to share your experiences of this issue, it's much appreciated.

The information you've provided has been gathered and reported to our game team. As always, we'll let you know when more information on the first person camera becomes available.

Please let us know if anything changes, or if you have any further questions.

about 2 months ago - Ubi-Froggard - Direct link

Hey @thenorfolkian

Thanks for sharing what worked out for you. I'll add this to the report.

If anyone else has any luck with using LB too, please let us know.

about 2 months ago - Ubi-Viral - Direct link

@thenorfolkian Thank you for this additional information and for letting me know that this is now resolved for you.

@markwill80 At the moment this issue is still being looked into. Once there is an update we will share it on the forums.

Thank you.

about 1 month ago - Ubi-Viral - Direct link

@markwill80 Hey! I have checked with the game team and we've had reports from some players that binding the key press to another button may resolve this issue. If this does not work, could you please answer the following questions for us? It will help us get a better understanding of your issue in order to facilitate further investigation.

- Are there any additional repro steps you did in particular while encountering the issue?
- Does the issue occur after completing a certain quest?
- Are you using any specific key bindings?
- Does relaunching the title fix the issue?
- If you are on PC or PS4, could you please attach a copy of your save file to a support ticket?

Once done please reply back here with your case number.

Thank you.






Recent Assassin's Creed: Valhalla Posts

about 6 hours ago - Ubi-Keo