Original Post — Direct link
I have been experiencing this error after the White noise update release and experience it in every match I play.
My ping doesn't go above 50
It freezes my game but I can still hear my team mates talking before being kicked to the menu. The second part of the error code varies (For example I have gotten these 3 codes [2-0x0000c015] [2cc2f3e30e], [2-0x0000c015] [2806d7d91b], and [2-0x0000c015] [1f8219baca])
The effect is the same as Error Code 2-0x0000b005 which would be fixed by turning off my router and modem for 10 minutes. But with the error code [2-0x0000c015] the method doesn't work and I can not find any source of what can be causing the error online.

Thank you in advance

12/28/17
Found a quick solution that works when the error comes back

After testing this a few times this is what works for me.
When I receive the Error Code [2-0x0000c015] I verify integrity of game files and then open the Command Prompt.
To access this you do Windows Key+R then type CMD
When the Command Prompt opens, type into it- ipconfig/flushdns
Do this multiple times (I did it 5-10 times)
When done flushing your DNS then restart your router and then launch your game and that should do it.

(Note I have port forwarded.. If you haven't port forwarded yet I recommend you do for that can solve the issue)
over 3 years ago - UbiMorning - Direct link
Hey there! Sorry to hear about your disconnect. I highly recommend trying all the steps listed here. If you've tried all the steps, and still have high ping/lag, please make a ticket with a screenshot of your Port Forwarding. This will help determine what is causing you to disconnect. Thanks for your report!
over 3 years ago - Ubi-Shikallum - Direct link
Hi there guys,

It may not help, but you can always try an contact your ISP to see if they can help you in some way.

Again, this may not result in a fix, but it can put your mind at rest.

- Sorry for any inconvenience caused
over 3 years ago - Ubi-Shikallum - Direct link
Again, I'm sorry to see that you guys are experiencing this issue. I have reported this to the Siege team.

However, we will try our best to get back to you individually on your tickets.

Thank you for you patience.
over 3 years ago - ubi--unicorn - Direct link
Hey Jeffy141, and everyone else in this thread. If the connection troubleshooting shared earlier in this thread doesn't help, and the other workarounds also do not help, please create a ticket with a screenshot of your forwarded ports and MSINFO and DXDIAG files.
over 3 years ago - Ubi-Bandicoot - Direct link
Originally Posted by RoyalGingy
I have maybe had this game for 2 weeks and every second game it disconnects me from the game servers. I actually did all the fixes support gave me, which was a ton of "fixes" Some of them actually helped I ended up hitting a record of 6 games without disconnecting. Please Ubisoft fix this. They actually sent the case off to Ubisoft game teams.
Sorry to hear you're still having trouble. If your case was sent off for further investigation you'll hear back through it once there's an update.
about 3 years ago - ubi--unicorn - Direct link
Hey everyone, if the steps in this thread do not help, please create a ticket with a screenshot of your ports.

Jeffy141, can you PM me with your ticket so I can look into this?
about 3 years ago - Ubi-Shikallum - Direct link
Originally Posted by Perfect__Irony
Well, it definitely seems to be USB driver related, it has been about 3 weeks since I stopped using the other keyboard and I haven't gotten the error even once, it is completely gone. The difference being: I never installed any drivers for the Logitech keyboard. I am using the built-in HID windows drivers. I suggest people try removing any keyboard drivers and see if that fixes your issue. It may not be just corsair but a problem with drivers in general.
Cheers for sharing what worked for you
about 3 years ago - Ubi-Shikallum - Direct link
Originally Posted by Bossi_15
EU West Germany

Im going to look into it the next few days, since today my keyboard had some weird problems (corsair). After redownloading drivers and getting my keyboard to work again the game also didnt gave me the error once today. Just played like 7 matches in a row, not a single disconnect.

So maybe it has something to do with Corsair Drivers and Hardware after all.
I have seen some disconnects due to peripherals drivers before. But I'm glad to see it seems okay for now. If you run into any further issues I would advise contacting us on our support site with your dxdiag and msinfo: https://support.ubi.com/en-GB/faqs/0...ag-and-Msinfo/

- Cheers
about 3 years ago - UbiMorning - Direct link
Thank you for the update! Have you submitted a ticket to support.ubi.com regarding this error message yet?
about 3 years ago - UbiMorning - Direct link
Hi Paaad. If you are getting this error code, please try these connection steps. Some players have noted that uninstalling and reinstalling the game seemed to help as well.
If you still get this error code, please make a ticket with a screenshot of your port forwarding. We can look into this error code further for your issue once we have that info. Thanks!
about 3 years ago - Ubi-Shikallum - Direct link
Originally Posted by Nuho_Kotnascher
Same problem as long as I play R6 (2 weeks). But I noticed that, I get this Error Code the most time, when somebody uses a rope.
I tried everything and my files are also complete.

Greetings from Germany, Nuho:Kotnascher!
Hey,

If you have already tried the connectivity troubleshooting, alongside the general PC Troubleshooting please create a ticket on our support site. It would be best if you could attach an image of your ports, and your dxdiag and msinfo: https://support.ubi.com/en-GB/faqs/0...ag-and-Msinfo/

- Cheers
about 3 years ago - Ubi-Bandicoot - Direct link
Originally Posted by Theomancer
I HAVE A SOLUTION THAT FINALLY ACTUALLY WORKS!!

I changed the DNS server settings that my computer communicates with, from my ISP’s default to instead Google’s servers. You can see the walkthrough here —

https://www.reddit.com/r/SiegeAcadem...ty_for_months/

Please spread awareness!
Thanks for posting, i'll keep it in mind for when I see user's experiencing this error code.

Can anyone experiencing this issue please check out the link Theomancer just sent and let me know if it helped you with this?
about 3 years ago - UbiGabrinth - Direct link
Please flush your DNS if you have not done so recently.
almost 3 years ago - ubi--unicorn - Direct link
Hi everyone, please be sure to try the troubleshooting in this thread. Here's a link.

DTG81, I've passed your ticket along. They'll respond as soon as they can.
almost 3 years ago - UbiGabrinth - Direct link
For anyone who has tried connection troubleshooting but has continued issues, please consider sending our team images of your port forwarding configuration along with a copy of your system files.
over 2 years ago - UbiMorning - Direct link
Hey friends! We have an FAQ specifically for this error code. Let me know these steps worked!
over 2 years ago - UbiMorning - Direct link
Hi the_db0_. I checked into your account and did see that you had a ticket open regarding a similar issue. It appears you had a Double NAT apparently. Do you happen to have a router and a modem? Some modems can act as both a modem and router in one, which might be why you could be having a Double NAT. For this issue, you would have to reach out to your ISP to resolve the Double NAT issue.
over 2 years ago - UbiMorning - Direct link
Glad to hear it Arriba_Espana!
over 2 years ago - Ubi-OhtheBliss - Direct link
Hey TheReaper_SKY,

Can you let us know what troubleshooting, if any, you have already tried?

If you could also open a support ticket and upload your MSInfo and DXDiag and provide us with the ticket number so we can look into this further for you.
over 2 years ago - UbiMorning - Direct link
Thanks for sharing FamishedBurrito! If you'd like further assistance with your freezing issue, please submit your MSINFO and dxdiag files on a ticket.
about 2 years ago - UbiMorning - Direct link
Thank you for the feedback and suggestions M4STER_R00T. Disconnection issues can be tough to identify, as it may be related to several different factors. We often ask players to port forward in the event the ports are being blocked by the ISP or the way their router is set up. We also often suggest changing DNS to Google's DNS for example. We also suggest flushing your DNS and resetting your hosts files as well. All of these have been known to resolve connection issues. If a player continues to have issues after trying all of these steps, we would then like to investigate these issues. In order to do so, we would need a screenshot of port forwarding settings to verify the ports were done correctly.
You should have the option to reconnect back to the match assuming the match has not ended. There have been some reported issues of players not being able to reconnect despite the match still ongoing. It is possible that the spot was already backfilled after you had disconnected (at least in Casual).
I apologize for any frustration regarding disconnections in Siege. The Siege team are always looking for ways to improve experiences, performance issues and connection as well.
20 days ago - Ubi-Orion - Direct link
Originally Posted by KIller_Mozzie
any fix? still going through the problem in 2021
Hey there.

Sorry to hear you're experiencing this issue.

This error code is a general connection error. We're not currently aware of any widespread connection issues at the moment. If the issue persists please perform each step suggested here and if after doing so you're still experiencing issues please open a support case with us. You can reach us either through the support website by opening a live chat session or alternatively through our social media accounts on Facebook and Twitter and they will be able to create a support case for you. Thanks!





devtrackers.gg