Ubi-Chiral

Ubi-Chiral


Yesterday

Comment
    Ubi-Chiral on Support Forums - Thread - Direct

@Hagn99

Thanks again for sharing this information!

@Yopeople2120

That is interesting that this only happens with the up/left/space combo. If you a...

Read more
Comment
    Ubi-Chiral on Support Forums - Thread - Direct

@Sir_Lysergium

Thank you for the video and reproduction steps for this issue! I've forwarded the information and video to the team for further review at this time.

Comment
    Ubi-Chiral on Support Forums - Thread - Direct

Hiya @WoxxTheFox!

Thank you for that video and explanation of the issue, I'm really sorry you've been encountering this! I would like to get that map to send to the team for further review. The easiest way would be to upload the map to Trackmania Exchange and provide the link here. Then I can get that forwarde...

Read more

30 Jan

Comment
    Ubi-Chiral on Support Forums - Thread - Direct

@milksh2ke

Thank you for the extra information and for the image! Can you let me know around when this issue began? And is this consistently happening every time you enter the editor or is it random?


17 Jan

Comment
    Ubi-Chiral on Support Forums - Thread - Direct

Hey there @Giggle007 and @juro_el_muerto!

I'm really sorry you have both encountered this error again, I understand how frustrating it is. I just wanted to let y...

Read more
Comment
    Ubi-Chiral on Support Forums - Thread - Direct

Hey @hundreAd1800!

Thank you for bringing this up! I appreciate all the details and images. Since you mention mod usage, I'd just like to confirm are you able to see if this occurs without mods as well? If not, no worries!

And ...

Read more
Comment
    Ubi-Chiral on Support Forums - Thread - Direct

Really sorry you've encountered this issue @SirHarryPierce! I can see why this would be frustrating!

Out of curiosity, do you encounter this issue when managing goods through the resident screen like ...

Read more
Comment
    Ubi-Chiral on Support Forums - Thread - Direct

Hey @schizohatter! Apologies for the delay getting to your post!

Thank you for all these details! That's certainly strange to hear this is impacting you and not your friend as well, and that's good to hear that it's not impacted your single player save!

Just to cover all our bases I'd like to check the following:

1) Does anything change if you ...

Read more
Comment
    Ubi-Chiral on Support Forums - Thread - Direct

@Florifix75

I'm sorry to hear this issue is persisting! Sometimes this can be caused by having the game installed on another drive from the launcher you're using. If you're using Steam, can you confirm if both Steam and Anno 1800 are installed to the same drive? If you need to uninstall and reinstall Steam you can find steps for that here. For good measure, if you can make sure ...

Read more
Comment
    Ubi-Chiral on Support Forums - Thread - Direct

Hey there @SirHarryPierce!

Sorry to hear about this! I've gotten this information sent to the team for further review at this time. Just to confirm, are there any other filters that you're also encountering this issue with?

Comment
    Ubi-Chiral on Support Forums - Thread - Direct

Hey @SirHarryPierce! Sorry for the delay getting to your post!

Thanks for the image showing the issue! To get a better idea of what's going on, can you confirm if this was the only tutorial pop up that runs off screen or were there others? And have you encountered this with any DLC other than Land of Lions?


10 Jan

Comment
    Ubi-Chiral on Support Forums - Thread - Direct

Hey @Psyniac! Sorry for the delay getting to your post, and apologies for any confusion caused by this issue!

I'd believe this is a visual glitch but to get confirmation I've sent this up to the team for further review at this time. Whenever I get confirmation, I'll be sure to update you with their response. 🙂

Comment
    Ubi-Chiral on Support Forums - Thread - Direct

Thanks for the update @Shivaxi!

I gave this information to the team but they have requested a video showing the issue is present on the current update, as well as images/video of your in game video settings. They'd also like to review a ...

Read more
Comment
    Ubi-Chiral on Support Forums - Thread - Direct

Hey @LaFleche_ !

Sorry you're having this issue with the leaderboards! To get a better idea of what may be causing this, can you confirm if this happens for all types of maps (custom, TOTD, etc)? If it's on specific map types, please clarify which ones you encounter this issue with!

Comment
    Ubi-Chiral on Support Forums - Thread - Direct

Thank you very much for the update @Denniss! I've forwarded all of this to the team to look into at this time.

Comment
    Ubi-Chiral on Support Forums - Thread - Direct

Hey @Atlesrex!

I'm sorry to hear you're missing medals, I know that is frustrating! To my knowledge, the day you complete the track shouldn't impact the medals you receive from it. I've forwarded your report and this question to the team so we can get some clarification on if this is working as intended or not. Whenever I hear back, I'll do my best to update you with their response.

Comment
    Ubi-Chiral on Support Forums - Thread - Direct

Hey @yungweeb!

I just got this issue reported up to the team and I added your information to the report on this. I'm really sorry you've encountered this but thank you for the report and for the match links!

Comment
    Ubi-Chiral on Support Forums - Thread - Direct

Hey @blauball and @NZLakanta!

I'm sorry to hear you've both had trouble with getting these skins! I've gone ahead and reported this at this time. Thank you for the ID ...

Read more
Comment
    Ubi-Chiral on Support Forums - Thread - Direct

Hey @I-AM-HAM!

That's certainly an odd issue, I've not encountered that one! Out of curiosity, do you have any other controllers you can test to see if they have the same issue? If so, please let me know what controllers you've tested and if they act the same way or not.

I'd also advise trying the following general steps to narrow down the cause of the issue.