Ubi-Keo

Ubi-Keo


23 Oct

Comment
    Ubi-Keo on Support Forums - Thread - Direct
We have forwarded this for investigation. In the meantime, you can try to remove the config file from the following location then launch the game again to see if that helps:

%USERPROFILE%\Documents\My Games\Hyperscape\\GameSettings.ini

Please keep checking here for news and updates on the game.
Comment
    Ubi-Keo on Support Forums - Thread - Direct
Thanks for your feedback, we will pass this on to the Hyper Scape team.
Post
    Ubi-Keo on Support Forums - Thread - Direct
Hello Contenders,

This brand-new website is a platform that allows you to report any bugs or glitches that you encountered in the game.

Please click here to access the website.
Post
    Ubi-Keo on Support Forums - Thread - Direct
Hello Contenders,

This brand-new website is a platform that allows you to report any bugs or glitches that you encountered in the game.

Please click here to access the website.
Post
    Ubi-Keo on Support Forums - Thread - Direct
Hello Contenders,

This brand-new website is a platform that allows you to report any bugs or glitches that you encountered in the game.

Please click here to access the website.

29 Sep

Comment
    Ubi-Keo on Support Forums - Thread - Direct
Originally Posted by Sector.ARG
same problem, thanks for link
You're welcome.
Comment
    Ubi-Keo on Support Forums - Thread - Direct
Hi all,

The dev team are working hard to fix this issue.

Please keep checking the known issues list here for updates.

Apologises again for the inconvenience ... Read more
Comment
    Ubi-Keo on Support Forums - Thread - Direct
Originally Posted by AgentGeorgia
NOW IT PLAYS AFTER DEATH IN SUMMIT? Please, don't fix it. JUST DELETE IT. It's Lore and we don't need it, but it's starting to break EVERY OTHER part of the game. I CAN'T Physically play until this is fixed.
Did you skip the video previously by holding the ESC key before starting The Summit?

Can you also provide a video of this if possible.
Comment
    Ubi-Keo on Support Forums - Thread - Direct
Originally Posted by HunterElite93
Hello

There is a BUG with the Season 3 MENU

When I click to go in the season 3 menu it plays a CUTSCENE over and over again in a LOOP and I can not skip this scene. Makes me unable to access the menu at all.

I have restarted, re-logged, and even unistalled and NO FIX

Please Help
As I previously mentioned in this thread, this has been reported and it is being investigated.

Apologises for the inconvenience.
Comment
    Ubi-Keo on Support Forums - Thread - Direct
Originally Posted by djb16
yay

any ideas why i cant open roys vendor in new york? doesnt display the hotkey to open and hotkey doesnt work aswell been like that for 2 weeks now

(PC btw)
I have responded to your post about this issue on another thread ... Read more
Comment
    Ubi-Keo on Support Forums - Thread - Direct
Hi all,

I can confirm that this is a known issue and it is being investigated.

Apologises for the inconvenience.

28 Sep

Comment
    Ubi-Keo on Support Forums - Thread - Direct
Sorry for the late response.

I have looked into this for you and I can confirm that the dev team are still investigating this issue.

27 Sep

Comment
    Ubi-Keo on Support Forums - Thread - Direct
Originally Posted by WrecK3rr
For the record.

I'm very patient in general when it comes to devs fixing bugs.
BUT, that is exactly what mods said about this issue on PTS and failed to fix it.
Which now has made it into the live servers. Total nonsense.

Original thread here : ...
Read more
Comment
    Ubi-Keo on Support Forums - Thread - Direct
I can confirm that the dev team are aware of this and are investigating.

Apologises for the inconvenience.

26 Sep

Comment
    Ubi-Keo on Support Forums - Thread - Direct
Originally Posted by kchurch27
Yeah, I'm experiencing a similar issue, I did the Friend Referral 5 days ago and It says I've completed it but I've gotten nothing in my inventory or my player stash, I'm just kinda waiting hoping that it eventually shows up

(Little Edit, I am On PS4, And I have a screenshot of the issue, I'm assuming it's just taking a little while)
Sorry for the late response.

An email will be sent to confirm your rewards have been granted to your account, which should be within 24 hours of a reward level being met.

Please check the referral website regarding your reward progress:

... Read more

25 Sep

Comment
    Ubi-Keo on Support Forums - Thread - Direct
I'm sorry to hear that you have experienced this, it's not an issue that I am aware of.

Do you have a video of the issue that you could provide?

24 Sep

Comment
    Ubi-Keo on Support Forums - Thread - Direct
Could you please try closing and restarting the game and check to see if the reward is granted as there can sometimes be a delay.
Comment
    Ubi-Keo on Support Forums - Thread - Direct
I'm sorry to hear that you have not received the Ravenous Exotic Rifle from completing the raid. Unfortunately it does not have a 100% drop rate so you would not be guaranteed to receive it.

You could also have a chance at receiving it in the weekly exotic caches.
Comment
    Ubi-Keo on Support Forums - Thread - Direct
Thanks for reporting this. It's possible that this is just a visual glitch as it shows at the bottom that your entitlements will be granted shortly.

Can you confirm if you received the rewards for completing it?
Comment
    Ubi-Keo on Support Forums - Thread - Direct
Hi all,

Have you checked your Field Proficiency Cache in your inventory screen as the Apparel keys maybe be in there and if so you will receive them after opening them.



devtrackers.gg